Voel je thuus in 't Kragelhuus!

De prijs voor verblijf in 't Kragelhuus bedraagt 85 euro
                  per kamer per nacht, inclusief ontbijt.Het B&B gedeelte van 't Kragelhuus bevindt zich in het rietgedekte achterhuis van de woonboerderij en heeft haar eigen ingang aan de weilandzijde. Na een recente en ingrijpende verbouwing is het achterhuis, de voormalige stal,compleet gerenoveerd en omgebouwd tot modern woon- en slaapgedeelte. Het nostalgisch aanzicht van 't Kragelhuus aan de buitenkant is daarbij behouden gebleven.

In het achterhuis, op de begane grond, zijn 2 nieuwe, ruime  kamers gerealiseerd, voorzien van alle eigentijdse wooneisen en modern comfort. De kamers zijn identiek en hebben beide hun eigen badkamer. De badkamers zijn strak en netjes en bestaan uit toilet, wastafel en inloopdouche.

Kamer 1 ligt aan de boszijde van het perceel en is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. Kamer 2 ligt aan de weilandzijde van het perceel.
De kamers zijn nieuw, fris, ruim en hebben veel lichtinval.
De (twee persoons) bedden zijn van een goede kwaliteit.
De kamers zijn uiteraard voorzien van TV en een zitje en bieden de gasten de mogelijkheid om zelf een kopje koffie of thee te zetten.
Omdat de kamers zich  bevinden onder het rietgedekte dak van het achterhuis, zijn de kamers in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm.

kamer 2
      
kamer 1
     
badkamers
         

't Kragelhuus heeft 2 kamers en dat maakt onze  B&B zeer geschikt voor een gezellig weekendje uit met vrienden of met een klein gezin.

Kom genieten van 't Kragelhuus,                                                                                                  
Kom genieten van ZuidOost Friesland,
U bent van harte welkom!   

 Contactgegevens:
Petra Kragten
B&B 't Kragelhuus
Boijlerweg 16
8392 NH Boijl
Email: petra.kragten@gmail.com
Tel 06-25234399