Vuul je thuus in 't Kragelhuus
Rust,Ruimte, Gemoedelijkheid
in en om
Nationaal Park Het Drents Friese Wold

Lieve gasten,


Wij hopen dat u het naar uw zin heeft gehad in onze B&B.
Mochten er verbeterpuntjes of tips zijn, dan horen wij dat graag.
Uw feedback wordt enorm op prijs gesteld en het maakt daarbij niet uit of het gaat om algemene info, wandelingen, fietstochten, culturele bezoekjes, 'uit-eten adresjes'.
Volgende gasten kunnen hun voordeel doen met uw ervaringen en wij kunnen er van leren.


Dank voor uw bezoek, dank voor uw reactie!
Bram en Petra, april 2019


(uw email adres zal uiteraard niet vermeld worden op deze pagina)Datum: 01-11-2019

Naam: Peter en Anneke

Bericht:
Wat hebben wij vorige week heerlijke dagen gehad bij Petra. Het ontvangst, je voelde je er gelijk al thuis. Een mooie kamer, heerlijke bedden. En dan het 3 gangenontbijt. Geweldig en met veel zorg klaargemaakt. Fijn dat we ook ons lunchpakket mochten maken van de heerlijke broodjes die over waren. Petra heeft ons op mooie wandelroutes gewezen en wist ook veel van de omgeving. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke jam die we meekregen voor thuis. We komen zeker terug en gaan jullie zeker aanbevelen in onze omgeving.


Datum: 05-10-2019

Naam: Jolanda & Peter

Bericht:
Het B&B bij Petra was voor ons de kennismaking met Bed & Breakfast. Tot op heden zijn wij van het (caravan) kamperen, maar wat een overweldigende ervaring was dit! We werden hartelijk ontvangen door Petra en al snel voelde we ons thuis. Petra liet ons kennis maken met wandel- en fietsmogelijkheden in het Drentse land. De absolute trots van Petra is het zeer uitgebreide ontbijt en dat is werkelijk een topper! We hebben een fantastische tijd gehad en komen zeker nog eens weerom. Dank je wel Petra (ook nog voor de zelfgemaakte huis-jam bij het afscheid)!

Groeten,
Jolanda & Peter.


Datum: 25-09-2019

Naam: Dik, Irene en Snuf

Bericht:
Hoi Petra en Bram we hebben genoten van de dagen die we bij jullie waren. En zoals boven aan jullie site staat, Vuul je thuus in 't Kragelhuus, hebben we ons vanaf dat we door jullie werden ontvangen met een lekker bakje koffie, thuus gevuuld. En Snuf ook. Petra, je vroeg om kritisch te kijken, dat hebben we gedaan. Alles was prima in orde, de kamer, de fijne bedden en de heerlijke douche waar de handdoeken en washandjes al op ons lagen te wachten. Ook de kleine dingetjes zoals flesjes doucheschuim enz. De koelkast met flesjes water en niet te vergeten de vliegenmepper. Het 3 gangen ontbijt was super. Heerlijk alles vers. Top. Ook van het praatje tussen de gangen door hebben we genoten. Dat maakte het allemaal persoonlijker. Van de pot eigengemaakte appeltaartjam gaan we z├ęker genieten. Heel erg bedankt. We komen graag een keertje terug. Groetjes Dik, Irene en Snuf


Datum: 22-09-2019

Naam: Irma en maarten

Bericht:
Voor de 2ekeer genoten Vd gastvrijheid te boijl.
Petra en bram doen er alles aan om t zo prettig mogelijk te maken.
Dit is wederom gelukt want wij komen graag nog eens terug!,
Grt Irma en maarten


Datum: 18-09-2019

Naam: Els en jasper

Bericht:
2 geweldig leuke dagen bij bram en Petra gehad.
Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen.
Heerlijk uit eten geweest ( tip van Petra)
Super ontbijt. Het was top!!!!


Datum: 01-09-2019

Naam: Germaine en Stephan

Bericht:
Wat een heerlijke plek, de omsloten tuin met privacy en de fantastische kamers, wij vonden het helemaal top bij Petra en Bram. Zo gastvrij en lief. Wij kunnen het een ieder van harte aanraden als B&B.


Datum: 18-08-2019

Naam: Bob Boudewijn

Bericht:
Beste Bram en Petra, wij zijn samen met mijn ouders bij jullie geweest en hebben genoten! De ontvangst was zeer hartelijk en de beide kamers netjes, compleet en schoon. We hebben goed geslapen en het ontbijt was prima! Jullie tip om te dineren bij hotel Lunia was een goede. We zullen de b&b van harte aan bevelen bij anderen! Groetjes, Bob en Carlin.


Datum: 28-07-2019

Naam: Piet en Maria

Bericht:
Wij hebben heerlijke dagen gehad. Alles was perfect. De ontvangst, kamer, omgeving, tuin met verschillende zitjes met indien nodig veel schaduw onder de boom, wat afgelopen week zeker een must was. Het heerlijke, uitgebreide 3 gangen ontbijt. Onze gastvrouw Petra deed alles wat mogelijk was om het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. We konden echt merken dat ze het met plezier en liefde deed. Niets was haar teveel. Bram was helaas, vanwege werkzaamheden, elders. Maar toen hij thuis was genoten we ook van zijn gastvrijheid en hielp hij Petra zoveel hij kon. Petra en Bram, jullie B en B is echt een aanrader en wij zullen jullie zeker aanbevelen in onze vrienden en kennissen kring. Jullie B en B verdient alleen maar +++++


<< < 1 2 > >>
Naam: *
E-mail: *
Bericht: *

Contact gegevens:

  • B&B 't Kragelhuus
    Boijlerweg 16
    8392NH Boijl
  • 06-25234399
  • petra.kragten@gmail.com
© Copyright 2020 - https://kragelhuus.nl