B&b op de grens van Friesland en Drenthe

Kleinschalig: 

Bed&Breakfast 't Kragelhuus is zeer geschikt om er lekker met vrienden even tussen uit te gaan. Met 4 personen heeft u het B&B en de gastentuin voor u zelf.

Dankzij de kleinschaligheid van 't Kragelhuus is het, in overleg, mogelijk om vroeg in te checken zodat u optimaal kunt genieten van uw overnachting.

Gemoedelijk:

Het ontbijt wordt in overleg geserveerd tussen 8.00 en 9.30. 

Als het mooi weer is en u wilt buiten ontbijten, dan wordt dat geregeld. 

Inchecktijd? Alles in overleg... 

Uitchecktijd? Kalmpjes aan na het ontbijt.  Er wordt echt niet op een half uurtje gekeken.

Waarschuwing!!! 

Als u niet kunt slapen als het stil is om u heen, als u ongemakkelijk wordt van écht donkere avonden en nachten, als u een hekel heeft aan het geluid van vogelgezang, dan moet u beslist níet komen overnachten in 't Kragelhuus!

Hieronder kunt u onze reviews lezen. Graag zelfs, we zijn er best trots op...Reviews van bed en breakfast B&B 't Kragelhuus in Boijl


Onze Partners, want wij doen het niet alleen...

Fietsplus Noordwolde

Laat het ons even weten als u fietsen wilt huren. In samenwerking met Fietsplus Noordwolde zorgen wij er dan voor dat uw fiets bij aankomst voor u klaar staat. 

fietsplus noordwolde

B&B omgeving Frederiksoord 

Boijl ligt op 10 minuten van Frederiksoord. Beleef het unieke verhaal van Johannes van den Bosch en zijn Koloniën van Weldadigheid in Frederiksoord

logo kolonieën van weldadigheid

Stiekm Trots

Van harte welkom in onze mooie gemeente Weststellingwerf waar wij stiekm zelf elke dag vakantie vieren 


logo stiekm trots

De Maartjestuin 

Aan de rand van landgoed De Eese vindt u De Maartjestuin. Een sfeervolle (thee) tuin met verrassende tuinkamers en mooie doorkijkjes. Elk bezoek aan De Maartjestuin is anders. Eigenaresse Marjon van Berkel leidt u graag rond en met trots vertelt zij u over de verschillende planten en bijzonderheden van de tuin. 

Wij wijzen u graag de weg. 

logo de maartjes tuin

IVN Natuureducatie

Omdat wij u graag vertellen over al het natuurschoon rondom B&B 't Kragelhuuslogo ivn natuureducatie

Boeking-sites, liever niet!

Wij hebben heel bewust de keuze gemaakt om ons niet aan te sluiten bij de grote boeking-sites. Wij opereren zelfstandig en ontvangen onze gasten graag zoals wij dat zelf willen. Zo houden wij zelf de regie over onze agenda, onze beschikbaarheid en onze voorwaarden.            Dit past naar ons gevoel ook veel beter bij de kleinschaligheid van ons B&B.

De enige organisatie waar wij bij zijn aangesloten is BedandBreakfast Nederland. 

Presentatiepagina van bed en breakfast B&B 't Kragelhuus in Boijl

Uiteraard zijn wij terug te vinden op de sociale media facebook en instagram waar ook de laatste nieuwtjes terug te vinden zijn: 

ZuidOost Friesland

Nét even anders. Net even wat relaxter. Net even wat gemoedelijker, wat eigenzinniger, wat langzamer misschien, maar ook wat ‘vrijer’… 

Voel je welkom in het andere Friesland!

logo het andere friesland

Appelscha 

Veenhuizen - Fochterloërveen met uitkijktoren De Zeven - Nationaal Park Drents Friese Wold - Mountainbiken in Appelscha -  Bosbergtoren 


logo tip appelscha

Boijl Weststellingwerf Friesland

Een heerlijk dorp om in te wonen!

Boijl (in het Stellingwerfs 'Buil' en in het Fries 'Boyl') is een dorp in de gemeente Weststellingwerf, provincie Friesland. Het ligt ten noordoosten van Wolvega en telt iets minder dan 900 inwoners. 

Bekijk de website en proef de sfeer.

logo Boijl


E-mail verzonden