B&b op de grens van Friesland en Drenthe

Kleinschalig: 

Bed&Breakfast 't Kragelhuus is zeer geschikt om er lekker met vrienden even tussen uit te gaan. Met 4 personen heeft u het B&B en de gastentuin voor u zelf.

Dankzij de kleinschaligheid van 't Kragelhuus is het, in overleg, mogelijk om vroeg in te checken zodat u optimaal kunt genieten van uw overnachting.

Gemoedelijk:

Huisregels? In overleg is veel mogelijk... De gasten bepalen hoe laat het ontbijt geserveerd wordt. Als het mooi weer is en u wilt buiten ontbijten, dan wordt dat geregeld 

Inchecktijd? Alles in overleg... 

Uitchecktijd? Kalmpjes aan na het ontbijt.  Er wordt echt niet op een half uurtje gekeken.

Waarschuwing!!! 

Als u niet kunt slapen als het stil is om u heen, als u ongemakkelijk wordt van écht donkere avonden en nachten, als u een hekel heeft aan het geluid van vogelgezang, dan moet u beslist níet komen overnachten in 't Kragelhuus!

Hieronder kunt u onze reviews lezen. Graag zelfs, we zijn er best trots op...

logo bed and breakfast nederland

Onze Partners, want wij doen het niet alleen...

Fietsplus Noordwolde

Laat het ons even weten als u fietsen wilt huren. In samenwerking met Fietsplus Noordwolde zorgen wij er dan voor dat uw fiets bij aankomst voor u klaar staat. 

fietsplus noordwolde

B&B omgeving Frederiksoord 

Boijl ligt op 10 minuten van Frederiksoord. Beleef het unieke verhaal van Johannes van den Bosch en zijn Koloniën van Weldadigheid in Frederiksoord

logo weldadig oord

Stiekm Trots

Van harte welkom in onze mooie gemeente Weststellingwerf waar wij stiekm zelf elke dag vakantie vieren 

logo stiekm trots

De Maartjestuin 

Aan de rand van landgoed De Eese vindt u De Maartjestuin. Een sfeervolle (thee) tuin met verrassende tuinkamers en mooie doorkijkjes. Elk bezoek aan De Maartjestuin is anders. Eigenaresse Marjon van Berkel leidt u graag rond en met trots vertelt zij u over de verschillende planten en bijzonderheden van de tuin.                          Wij wijzen u graag de weg.

logo de maartjes tuin

IVN Natuureducatie

Omdat wij u graag vertellen over al het natuurschoon rondom B&B 't Kragelhuuslogo ivn natuureducatie

Drents Friese Wold Recreatieondernemers  

De prachtige informatiegids van deze organisatie met alle wetenswaardigheden en adressen in en rondom Nationaal Park Het Drents-Friese Wold kunt u hier downloaden of aanvragen.
gids drents friese wold

ZuidOost Friesland

Nét even anders. Net even wat relaxter. Net even wat gemoedelijker, wat eigenzinniger, wat langzamer misschien, maar ook wat ‘vrijer’… 

Voel je welkom in het andere Friesland!

logo het andere friesland

Appelscha 

Veenhuizen - Fochterloërveen met uitkijktoren De Zeven - Nationaal Park Drents Friese Wold - Mountainbiken in Appelscha -  Bosbergtoren 


logo tip appelscha

Boijl Weststellingwerf Friesland

Een heerlijk dorp om in te wonen!

Boijl (in het Stellingwerfs 'Buil' en in het Fries 'Boyl') is een dorp in de gemeente Weststellingwerf, provincie Friesland. Het ligt ten noordoosten van Wolvega en telt iets minder dan 900 inwoners. 

Bekijk de website en proef de sfeer.

logo Boijl


E-mail verzonden